5.01.2019 г., 18:26 ч.

Пунктуации... 

  Поезия » Любовна
557 4 8

Ах, ти си толкова прекрасна!

О, Боже мен на Дявол ли си давал? 

Че влагах аз любовни страсти

там, дето нямаше жарава... 

Така не мога да ти се наситя!

А толкоз искам да те наобичам!

От всяка дума върху тези листи,

сърцето ми прескача, сричайки...

Изобщо ми е малко и не стига,

защото цялата си за обичане.

Без сложни уговорки в стиха,

направо, честно моето момиче си!

И само да ти кажа - знай го!

Не ме вълнуват въпросителни!

Аз цял живот се влюбвах в запетайки. 

Сега е друго! С удивителна!

 

Стихопат.

(DannyDiester) 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??