15.12.2017 г., 2:19 ч.

Пускам черната пералня 

  Поезия » Пародии
803 0 1

Дайте си душите кални –
пускам черната пералня!
Време е да ви по(раз)чистя
от нечистите ви мисли.
Киното в града не бачка,
но на „филмите“ ви плачааа.
Кучетата, казват, лаят
който най не го не познават!
С тялото си – цяло фитнес,
и с главата си за бизнес,
ясно, ще ви превъзхождам,
щом са в мене хлябът, ножът...
Кой за мен интрига пуснал –
завистта ви за закуска схрусквам
и понеже съм възпитан, зная…
срещу вятър не пикая!
Колкото по-зле се усещам,
толкоз по-добре изглеждам,
а пък вас, да ви призная,
слагам си ви баш на… края!


P.S. Не разбрахте ли, че съм ЕДИН.
НЕПОВТОРИМ… НЕЗАБРАВИМ…
А от вас (МНОГОТО) – аман и амин!

 

Йордан Гергов

© Йордан Гергов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??