7.01.2008 г., 22:46 ч.

Пусни ме 

  Поезия » Любовна
1262 2 17

Пусни ме, искам да си тръгна
и няма да ме търсиш вече.
Все някога ще те забравя,
писмата ще захвърля надалече.

 

 

Пусни ме, чуваш ли какво говоря!
Разбито, мъртво е сърцето.
За чувства излишно е да спорим,
над нас мъгливо, тъмно е небето.

 

По-добре мълчи, искам да е тихо.
Полека губим и последната мечта.
И зимни ветрове така завиха,
в очите - сняг, снежинката прилича
                       на сълза.

© ТеОдОрА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??