14.10.2008 г., 12:11 ч.

Пусни ме пак в теб 

  Поезия » Любовна
544 0 1

Чакай малко... Спри!

Не затваряй душата си!

Остави вратата отворена,

за да мога да вляза,

когато си сам и ме търсиш,

без са смееш да признаеш...

Аз ще бъда с теб и до теб,

завинаги ти ще си в сърцето ми.

Не оставяй да ни победи самотата...

Животът е хубав, ако имам теб!

Гледам в небето и се радвам на звездите...

Усещам те до мене в мислите!

Зная, че си с мен навсякъде!

Няма да те пусна!

Не искай да си тръгваш!

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мони, много хубав стих!
    Докосна ме!
    Добре дошла!
    Желая ти успех!
Предложения
: ??:??