Чакай малко... Спри!
Не затваряй душата си!
Остави вратата отворена,
за да мога да вляза,
когато си сам и ме търсиш,
без са смееш да признаеш...
Аз ще бъда с теб и до теб,
завинаги ти ще си в сърцето ми.
Не оставяй да ни победи самотата...
Животът е хубав, ако имам теб!
Гледам в небето и се радвам на звездите...
Усещам те до мене в мислите!
Зная, че си с мен навсякъде!
Няма да те пусна!
Не искай да си тръгваш!
© Моника Все права защищены
Докосна ме!
Добре дошла!
Желая ти успех!