19.03.2016 г., 6:37 ч.  

Пустинници 

  Поезия » Любовна
446 0 11


Когато се усмихнеш,
очите ти греят.
Дали знаеш колко
хубаво гледаш?
Дни минали и съдби преброени
и все пак - ето, ти си до мене.
Дали знаеш
колко си светъл?
В усмивка и глас
се побира вселената ми.
Дали
ще намерим...
Песъчинки...
Какво ли търсим?
Дано те гушкам
вечно
в пукнатините на света.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??