2.07.2006 г., 16:05 ч.

Пясъчния часовник на времето 

  Поезия
648 1 11

времето измръзнало от чакане, измъчено,
    лекува с мигове безброй природата.
             всяка стъпка причинява
                    болка, нищета,
                          родена
                               в
                          ранена,
                    измъчена съдба,
              търсеща в море-забрава
      човешка топлина.Спомени отровени,
душа самотно стенеща,търси пътя с болката.


© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??