1.02.2008 г., 22:29 ч.

Пълнолуние 

  Поезия » Любовна
600 0 5
Луната пак е пълна,
прелива от романтика -
изгаря от съмнение...
и хора, и съдби -
а в моята душа
е празно раздвоение -
избирам между две
съборени стени...
Луната е причина
за нечие доверие,
да може някой някъде
любов да подари
и въпреки крилата
на моето безверие
във хладната си утрин
небе ще сътвори!
2004г.

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??