25.01.2008 г., 5:47 ч.

Пълнолуние 

  Поезия
696 0 6

ПЪЛНОЛУНИЕ!!!

 

Действителността всъщност е реална,

а алчността не спира да твори,

същества невидими, брутални, гадни -

в душата градят развалини!

 

Луната узряла, цяла в нощта,

като стражар на пост стои сега.

И всичко гледа тя - ,,безсрамна",

натежала долу,

Земята къпе с кървави сълзи!

 

Човеци разни, хора странни,

в черупки бетонни от срах отиват до ръба...

 

Стига вече сме се крили зад бетонните стени!

Ръба в начало да превърнем,

да позволим на човека в нас да се роди!

Луната да издигнем,

сълзите кървави в звездици да превърнем,

но не в небето черно те да греят,

а в душите наши да се СМЕЯТ!!!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??