ПЪЛНОЛУНИЕ!!!
Действителността всъщност е реална,
а алчността не спира да твори,
същества невидими, брутални, гадни -
в душата градят развалини!
Луната узряла, цяла в нощта,
като стражар на пост стои сега.
И всичко гледа тя - ,,безсрамна",
натежала долу,
Земята къпе с кървави сълзи!
Човеци разни, хора странни,
в черупки бетонни от срах отиват до ръба...
Стига вече сме се крили зад бетонните стени!
Ръба в начало да превърнем,
да позволим на човека в нас да се роди!
Луната да издигнем,
сълзите кървави в звездици да превърнем,
но не в небето черно те да греят,
а в душите наши да се СМЕЯТ!!!
© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА All rights reserved.