Не се сбогувай.
Днес е пълнолуние.
Луната ще те сграбчи
с ярки длани...
Пропуква се небето от усилие
да задържи това, което гасне...
Не се сбогувай.
Целия си в мене.
Отказах се да мисля
как е правилно.
Запалвам всички мисли- свещи в тъмното.
И искам да крещя във тишините ти.
Не се сбогувай...
Трябва да те има.
Макар да ми горчи от
недокосване.
Ще стана буря.
И до теб ще стихна.
Видя ли, че навън е пълнолуние...?
~Endless~