Aug 2, 2012, 11:19 PM

Пълнолуние 

  Poetry » Love
706 0 5

Не се сбогувай.

Днес е пълнолуние.

Луната ще те сграбчи

с ярки длани...

Пропуква се небето от усилие

да задържи това, което гасне...

Не се сбогувай.

Целия си в мене.

Отказах се да мисля

как е правилно.

Запалвам всички мисли- свещи в тъмното.

И искам да крещя във тишините ти.

Не се сбогувай...

Трябва да те има.

Макар да ми горчи от

недокосване.

Ще стана буря.

И до теб ще стихна.

Видя ли, че навън е пълнолуние...?

 

~Endless~

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??