8.09.2014 г., 17:44 ч.

Пълнолуние 

  Поезия » Любовна
713 0 5

Тази вечер луната е пълна,

звезди обсипват нощното небе,

аз си лягам и прегръщам самотата,

но всъщност искам да прегръщам теб.

 

В ръцете твои искам да заспивам,

да слушам ритъма на горещото сърце,

с милувки нежни да ме топлиш,

с целувки страстни да омайваш мен.

 

Много искам ти да си до мене,

да усещам кожата ти от сатен,

с устни да изпивам голото ти тяло,

да почувствам силата у теб.

 

Желая те и много силно те жадувам,

изгарям от любов по теб,

ела при мен и много дълго ме целувай,

изгаси пожара вътре в мен.

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??