Тази вечер луната е пълна,
звезди обсипват нощното небе,
аз си лягам и прегръщам самотата,
но всъщност искам да прегръщам теб.
В ръцете твои искам да заспивам,
да слушам ритъма на горещото сърце,
с милувки нежни да ме топлиш,
с целувки страстни да омайваш мен.
Много искам ти да си до мене,
да усещам кожата ти от сатен,
с устни да изпивам голото ти тяло,
да почувствам силата у теб.
Желая те и много силно те жадувам,
изгарям от любов по теб,
ела при мен и много дълго ме целувай,
изгаси пожара вътре в мен.
© Пламена Владимирова All rights reserved.