9.10.2007 г., 15:01 ч.

Пълнолунните нощи 

  Поезия
496 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

В лунните нощи хората, хванати за ръце,
се държат здраво.
Хванати с любов се смеят от сърце.
Тогава само сърцето пак се чувства младо.
Лунните нощи, блещукащите светлини.
Морският бриз пред този забързан народ.
Аз до теб - просто ме погледни!
Градът ухае на живот.
В тези лунни нощи, в тази тъмнина
се търсим, тичаме един към друг.
Усещащи целувки, рисувайки пъстрота,
ние създаваме собствен пълнолунен звук.
В тези мои нощи хората танцуват,
прекланяйки се на останалата им любов.
Тогава те не я купуват,
тогава те изгарят от живот.
В тези пълнолунни нощи не искам да ме пускаш!
Окови с целувки и страст моите ръце!
В тези нощи продължавай да се спускаш
по моите гънки, обхвани уморените ми рамене!
Пред тази бяла луна искам да бъда твоя,
искам да пречупвам твойта златиста, мъжка снага!
Прошепни ми на ушенце: Искам да си моя!
Искам да откраднем тази лунна топлина!
В тази ореолна нощ искам да изгарям,
искам да гори дори самата луна!
Искам да ме държиш, а аз да премалявам,
усещайки твойта зажадняла уста.
Искам нашите езици да танцуват страстен танц,
приличащ на две биещи се змии.
Искам да те потапям в лунния екстаз.
Да нахраним две освирепели души!
Точно в тази нощ искам да те чувствам.
Искам да чувам пълнолунната нощ!
Говори ми, скъпи, пей, изливай - искам да те чувам!
Люби ме с цялата си мощ!
Ааа... теб, мили, колко те обичам,
колко си красив тази вечер!
В тази нощ с любов и финес пред теб ще се събличам!
Погледни ме само, точно така - погали ме и бъди нежен!
В тези пълнолунни нощи идвам и те взимам!
В тези бели нощи хората копнеят и играят.
В тези нощи ти обещавам - ще те имам!
В такава нощ хората ще мечтаят и ще се наслаждават!

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??