8.05.2011 г., 11:37 ч.

Пърси 

  Поезия » За деца
793 0 5

 

             Пърси

   Малкото ми коте

   Пърси се нарича.

   Да го галя нежно

   много то обича.


   Със кълбета прежда

   то се забавлява

   и с връвчица тънка

   бързо се разгрява.


   Много е гальовен,

   постоянно мърка.

   Във капана с мишки

   много често бърка.


   Много е добричко,

   млякото си лочи.

   Толкова обичам

   малкото ми коте!

 

© Елина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??