31.03.2012 г., 14:44 ч.

Първа пролет! 

  Поезия » Пейзажна
482 0 4

ПЪРВА ПРОЛЕТ!

 

Тъй уханно и зелено
е навън през пролетта.
Всяко зайче уморено
вече става на крака!

 

Всеки търси си храна,

сеят жито по нивята,

че дойде и пролетта

и пробужда се земята!

 

Слънце грее за живот,

за хармония и ред!

Чува се красив бобот

на поточето отпред.

 

Кокиченце ранило

носи радост, топлина -

пролетта е подранила

и обагри всичко тя!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??