16.04.2013 г., 23:05 ч.

Първата глътка кафе 

  Поезия » Любовна
1417 0 1

Първата глътка кафе

трябва бързо да се отпие,

иначе ще умре

дългоочакваната магия...

Иначе ще прелее,

първата глътка от мен

трябваше веднага да отпиеш,

аз пак щях да оцелея,

но можеше други да сме ние...!

 

© Някой Си Там Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Надежда,равносметка,очакване-казано на един дъх.Хареса ми!!
Предложения
: ??:??