Apr 16, 2013, 11:05 PM

Първата глътка кафе 

  Poetry » Love
1416 0 1

Първата глътка кафе

трябва бързо да се отпие,

иначе ще умре

дългоочакваната магия...

Иначе ще прелее,

първата глътка от мен

трябваше веднага да отпиеш,

аз пак щях да оцелея,

но можеше други да сме ние...!

 

© Някой Си Там All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Надежда,равносметка,очакване-казано на един дъх.Хареса ми!!
Random works
: ??:??