10.01.2005 г., 11:24 ч.

първата любов 

  Поезия
1109 0 3
Годините минават със сезоните,
разделят ни все повече във времето...
И спомена за тебе избледнява,
отдалечава ни в пространството.

Защо така се разделихме ?
Нима сгрешихме някъде с тебе?...
Дали виновни има помежду ни
или така било е писано да стане?

С какво от мене те открадна тя:
по - нежна ли, по - мила ли била е.
С какво отне ти любовта ми той,
защо сърцето ми за него бие...

Но времето минава неусетно,
отнема сълзи, болка, самота...
Дано успеем да открием
приятелство сред пепелта...  

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Там където огън е имало не може да има приятелство
  • не търси приятелство при бивша любов, това е фарс
  • Дано приятелството бъде птица Феникс.... Хубаво е!
Предложения
: ??:??