3.12.2008 г., 19:21 ч.

Първата любов 

  Поезия » Любовна
560 0 0






Първият ни поглед
при първата любов
искри от светлина,
но и от очакване.
Първото докосване
при първата любов
е толкова вълнуващо,
че потреперваш.
Първата целувка
при първата любов
е толкова гореща,
че изгаря устните.
Първото отдаване
при първата любов
е звездното пътуване
на двама влюбени.
Първата сълза
след първата любов
е най-горчивата,
но най-истинска.
Първото сбогуване
с първата любов
в сърцето боледуващо
оставя рана.

И след първата така е,
ако любовта е истинска.

 

 

 

 Публикувано в литературен сборник "Огледало" 2008г. към Гимназия с преподаване на чужди езици гр.Плевен  

 

 

 

© Марти Петрова Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??