8.02.2023 г., 14:14 ч.

Първата ми буква е целувка 

  Поезия » Любовна, Еротична
613 0 0
 

Завъртиш ли дупето игриво
под завивките от пух,
момчето в мене е щастливо
и се вдига поетичният ми дух...

Знам, че имаш нужда да излея
вдъхновението си във дълбочина...
Куплетите си с твоите да слея
във Поезията на Любовта!...

И перото вече е готово
да твори, твори, твори, твори...
Тези стихове не рецитират в слово,
но разбират се дори без тях, нали...

Време е! Разлистваш се пред мен -
Страниците ти от нежност ще изпълня...
Погледни ме - тъй съм вдъхновен,
и започвам със целувка - буква първа....

 

15.11.2022.

 
 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??