29.05.2004 г., 0:34 ч.

Първи сняг 

  Поезия
1190 0 0
Така както пада снегът те обичам
прикрита зад цветното твое лице
до претоварените пепелници
когато тъжно не вярваш
а сълзите прозират през смехът ти
като диви котки в скални пукнатини
и не знаеща че те желая до кръв
поднасяш усмихнато устни а аз умирам че не мога…

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??