29 may 2004, 0:34

Първи сняг 

  Poesía
1200 0 0
Така както пада снегът те обичам
прикрита зад цветното твое лице
до претоварените пепелници
когато тъжно не вярваш
а сълзите прозират през смехът ти
като диви котки в скални пукнатини
и не знаеща че те желая до кръв
поднасяш усмихнато устни а аз умирам че не мога…

© Весел Ин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??