27.08.2011 г., 22:03 ч.  

Първи урок 

  Поезия » За деца
742 0 7

 

На моите сладки патета!:)

 

Мама патка със децата 

цопна бързо във водата - 

двечки патенца засмени 

във редичка наредени, 

махат малките ръчички -

вижте, 

радват им се вече всички!

Вдигат врява чак до Бога -

тя пък прави се на строга,

кара им се - страшно съска,

та нали е мама Гъска -

нека имат малко страх,

само да внимават...

ах...

някой да не се удави -

поясите уж са здрави,

ала знае ли се, вече

плуват много надалече -

а морето е опасно -

нека да им e наясно!

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??