27.08.2014 г., 21:39 ч.

Първият сватбен танц 

  Поезия » Любовна
367 0 0

Първият сватбен танц

 

Красива бяла рокля до земята,

изискан, стилен моят мъж в костюм,

той доближава се, целува ми ръката,

и  всичко е украсено като в чуден сън...

 

Изправяме се и настъпва тишина,

със затаен дъх всички очакват този момент,

да станат свидетели на първият ни брачен танц...

Любимата ни песен – започва за теб и за мен...

 

Силното ти рамо с ръка обгръщам,

цял живот от него аз ще се нуждая,

а ти към себе си тъй силно ме прегръщаш

не можем да прикрием колко се желаем...

 

Въртим се в залата под чудни звуци,

една магична, приказна феерия на любовта,

пожелавам си като остареем и с нашите внуци,

на златната сватба да танцуваме така...

 

Но в момента всичко е незначително и тъй далечно,

сега сме само аз, ти, нашата песен и нашият момент...

Това е най-великия ни танц, в най-нашата вечер,

виж всеки гост ни гледа с усмивка възхитен...

 

Насълзени, развълнувани, заливат ни с аплодисменти,

а устните ни неиздържащи, те вече се целуват,

да покажеш на всички е един от най-великите моменти,

как с твоя избраник живота си ще изтанцуваш...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??