15.09.2009 г., 16:48 ч.

Първият учебен ден 

  Поезия » За деца
1170 0 11

Весели и неусетни,

свършиха се дните летни.

Днес училищният праг

тръпне и очаква пак.

Идат, ето ги децата!

Разтуптени са сърцата.

Еква радостна гълчава

и школото оживява,

сепнато от унес сякаш.

Най-накрая ги дочака!

Под накичен вход с венец

звънва школският звънец...

Нека е благословен

Първият учебен ден!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??