22.02.2020 г., 21:54 ч.

Път 11 

  Поезия » Философска
346 0 0

Път напред ме води

към нощ без звезди

и по него душа ще ходи

към страдания и беди.

 

Че всеки път води до крах

и всеки без следа ще чезне.

Тази тъжна истина разбрах,

но не искам там долу да слезна.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??