10.01.2010 г., 15:31 ч.

Път 

  Поезия » Любовна
612 0 1

 

 

                            Път

                                                  посветено

 

   Сбогом завинаги.

   Мразя да бъда използвана.

   Дадох ти много - отблъсна го.

   Вече не мога. Наистина.

 

   Сбогом завинаги.

   Пътьом погребвам мечтите си.

   Празно е в мене и си болката.

   Исках те много. Наистина.

 

   Сбогом завинаги.

   Толкоз години отлитнаха.

   Ти ги задгърби. Отмина ги.

   Щастие търсих. Наистина.

 

   Сбогом завинаги.

 

 

 

 

© Мария Муладжикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Две предложения
    1. Празно е в мен(е) и си болката
    2. Ти ги за(д)гърби
    Доста декларативен стил... който не е по вкуса ми.
Предложения
: ??:??