12.04.2021 г., 7:17 ч.

Път един за нас ще има ( дует ) 

  Поезия » Любовна
566 2 7

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdous65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Тази вечер най- безплътна

     в твоя ум ще дойда в креп.

     Странница до смърт безпътна

     тръгнала сред мрак към теб.

 

А: Мисълта ми те усеща,

     приближаваш натъжена.

     Сякаш няма в теб надежда.

    Чувствам, че си наранена.

 

С: Тази вечер най- безплътна

     в твоя ум ще дойда в креп.

     Странница до смърт безпътна

     тръгнала сред мрак към теб.

 

А: Чакам те! И щом те зърна,

     зная, ти ще си унила.

     Мигом аз ще те прегърна,

     да ти дам от обич сила.

 

С:Тази вечер най- безплътна

    в твоя ум ще дойда в креп.

    Странница до смърт безпътна

    тръгнала сред мрак към теб.

 

А: Ти дойде... и в Светлината

     се намерихме, любима!

     Там, зад теб е тъмнината!

     Път един за нас ще има!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??