29.03.2012 г., 20:21 ч.

Път от светлина 

  Поезия » Философска
448 0 0

Вярата е моят Път,

светъл Път,

цветна Светлина.

Любовта е моето послание

към Бог и всички Негови Творения,

Тя е пулсираща в мен Светлина.

Надеждата е блаженството в Душата ми,

искрица на прозрение,

озаряваща моя Път.

Път към Истинските неща, към Мъдростта,

път от Светлина, който сама творя

с енергията на Вярата и Любовта.

© Юлита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??