Вярата е моят Път,
светъл Път,
цветна Светлина.
Любовта е моето послание
към Бог и всички Негови Творения,
Тя е пулсираща в мен Светлина.
Надеждата е блаженството в Душата ми,
искрица на прозрение,
озаряваща моя Път.
Път към Истинските неща, към Мъдростта,
път от Светлина, който сама творя
с енергията на Вярата и Любовта.
© Юлита All rights reserved.