19.11.2008 г., 22:38 ч.

Път за двама 

  Поезия » Любовна
757 1 2

Път за двама

 

Какво му трябва на Човек? -

   Една усмивка от душа -

    и грей във радост утринта,

   че мъка в сърце не тлей -

   когато с Радост се живей.

 

Какво му трябва на Човек? -

    Една подадена ръка -

   и тръгват двама по света.

   Изправят се като скала -

   пред всяка следваща беда.

 

Какво му трябва на Човек? -

   Да казва с обич всеки ден -

  БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СИ ДО МЕН!

© Гергана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Накара ме да се замисля - какво му трябва на човек? Ако човек има истински Човек до себе си, такъв с главно "Ч" живота би бил толкова прекрасен. Браво!
  • Много вярно! Ако всеки имаше това за себе си, щастието щеше да е в изобилие.....
Предложения
: ??:??