14.11.2014 г., 22:05 ч.  

Пътешественик 

  Поезия
511 0 0

Искам да бъда пътешественик,
да разгледам целия свят.
Да обиколя много красиви места,
да избягам, да не се връщам назад.

Да се стремя към мечтите си,
не просто да съществувам.
Да имат смисъл дните ми и
щастливо под дъжда да танцувам.

Лудо да тичам към слънцето,
музика в ушите ми да звучи,
усмихвайки се на светлината, 
озарена от неговите лъчи. 

Искам да бъда пътешественик,
който яростно живота обича,
живеейки в пълния смисъл на думата,
мечтател ти ме наричай.
Р.Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??