20.10.2007 г., 11:42 ч.

Пътеводител 

  Поезия
510 0 2
Пътеводител

Време е да си кажем сбогом,
каквото е било - остава, не искам
да е тъжен спомен, а приятелство,
което продължава.

Ще намериш пътя за напред, пътя
към нечие сърце, вслушай се в своето!
Обичай истински, щастлив бъди -
то няма да те подведе!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??