10.05.2012 г., 22:28 ч.

Пътник (На Ирина, Веси и Иво) 

  Поезия » Друга
544 0 0

         Пътник

(На Ирина, Веси и Иво)

 

 

 

Ще взема свойта чанта

и ще обиколя пероните.

Ще бъда волна панта.

Не ще ме вий догоните!

 

По пътя си ще ходя,

по мостове ще тичам...

Навсякъде ще бродя,

живота ще опитам.

 

Ще плавам с дървен сал

към девствени места

и даже цял във кал,

ще вкуся сладостта.

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??