May 10, 2012, 10:28 PM

Пътник (На Ирина, Веси и Иво) 

  Poetry » Other
547 0 0

         Пътник

(На Ирина, Веси и Иво)

 

 

 

Ще взема свойта чанта

и ще обиколя пероните.

Ще бъда волна панта.

Не ще ме вий догоните!

 

По пътя си ще ходя,

по мостове ще тичам...

Навсякъде ще бродя,

живота ще опитам.

 

Ще плавам с дървен сал

към девствени места

и даже цял във кал,

ще вкуся сладостта.

© Калин Барбов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??