24.07.2012 г., 21:46 ч.  

Пътувам 

  Поезия » Пейзажна
472 0 1

Пътувам

Пътувам страстно в нощите метежни,
втъкали сънища и спомени безбрежни,
пътувам дръзко пак към теб, Любими,
вземи ми всичко, но душата остави ми!

Пътувам в дните цветни, тъй красиви,
събирам с пълни шепи капчици Любов,
потъвам във мечти уханни, като живи,
чрез тях светът е чуден, слънчев, нов!

Пътувам аз към времена блажени,
там, де слънцето разстила своя път,
където мислите, делата са безценни,
душата е честита и силен е духът!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пътувай с душа честита и силен дух!
    Попътен вятър!
    Много ми хареса!
Предложения
: ??:??