19.02.2021 г., 14:40 ч.

Пътуваме към себе си 

  Поезия » Философска
345 0 0

Вървях.

Минавах по 

различни пътища.

Срещах хора,

сменях посоки.

Губих се

и се откривах.

В тях

и след тях.

Понякога се връщах,

отказвах се.

Не виждах причина

да продължа.

Но когато стигнах,

разбрах.

През цялото време

пътувах към себе си.

 

 

                      

© Ива Стоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??