26.08.2016 г., 16:37 ч.

Пътят 

  Поезия
724 1 0

Пътят се появи пред
нас след изгрева 
на слънцето 
Той бе за нас
една приказна загадка 

Питахме се ние
Къде ли ще ни отведе 

Дали ще открием
място за нашата душа
в пейзажа.
На някой от тези прекрасни 
градове. 

Това е мистерията на този свят. 
Дали капките човешки 
ще се озоват на точните за тях места

 


© Емил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??