1.02.2008 г., 15:56 ч.

Пътят към Непознатото.. 

  Поезия
460 0 3
Погледни най-сетне през мечтите,
чуй какво ти говорят сълзите!!
Някой пак шепне тайни -
пътища безкрайни или спомени незнайни...?
Някой пак те наблюдава -
непознат, който те подминава или приятел, който си заминава...?
Не чуваш ли как тишината говори,
разказва и споделя,
за всеки, който е видяла,
за всеки, на който е простила...
Не виждаш ли цветовете на нощта,
по-ярки от слънчевата светлина,
плашат те, нали? Признай...
Искаш да се скриеш от новия ден
или просто отказваш да си спомниш отминалия?
Не сме ли просто кукли в ръцете на съдбата
или пистолет в тези на душата?

© ДиаНа Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??