Трябва да има Рай - някъде там,
отвъд пределите на облаците,
по пътеката на дъгата.
Ти знаеш ли пътя?
Посочи ми го с поглед,
подскажи ми го, с някоя стара песен,
прошепни ми го леко, докато спя.
Знам, че трябва да има Рай -
някъде там, отвъд дълбините на очите ти...
© Поля Христова Всички права запазени
и после и по текста