Mar 3, 2010, 9:54 PM

Пътят към Рая 

  Poetry » Love
786 0 1

Трябва да има Рай - някъде там,

отвъд пределите на облаците,

по пътеката на дъгата.

Ти знаеш ли пътя?

Посочи ми го с поглед,

подскажи ми го, с някоя стара песен,

прошепни ми го леко, докато спя.

 

Знам, че трябва да има Рай -

някъде там, отвъд дълбините на очите ти...

 

 

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • имаш още много работа....над мисълта, която организира идеята на тоя текст
    и после и по текста
Random works
: ??:??