29.05.2010 г., 15:39 ч.

Пътят към сърцето 

  Поезия
844 0 1

Потърсих те  в сърцето,
но там те няма, за беда;
потърсих те и на небето, 
но и там от тебе ни следа.

Питах ангела небесен
за твойте хубави очи,
питах дявола бесен,
но и той мълчи.

Питах аз съдбата
за път, по който да вървя,
тя ми одобри молбата 
и каза, че отговора в мен тая.


Питам се - къде е този път,
това е цел недостижима. 
Това е пътят към върха, 
път към твоето сърце, любима.

© Анго Дим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих ,
    но малко тъжен !
    Който търси ,
    рано или късно намира !
    Успех !
Предложения
: ??:??