24.01.2009 г., 20:41 ч.

Работар 

  Поезия » За деца
861 0 4
Работар
Чука-трак, чука-трак,
аз скорец съм мил и драг,
скачам по юнашки,
чукам по кълвашки.
С насекоми жалки 
храня своите малки.
Чука-трак, чука-трак,
от сутрин чак до мрак,
аз съм все на крак!

© Стоянка Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??