6.12.2022 г., 13:04 ч.

Радев:Беше грешка, че овластих ПП! 

  Поезия » Хумористична
307 0 0

"Сгреших, че овластих Кирил и Асен,

не трябваше да го правя, еврика!

От тия шарлатани нека съм спасен,

аз открих топлата вода, Америка!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??