4.08.2013 г., 18:27 ч.

Радини попфолк вълнения 

  Поезия » Пародии
1249 0 27

Шампанско и сълзи, бил животът ù,

раздърпана, пияна, пилеела коси.

А той богат и снажен, в черно БМВ,

пускал и захапвал нейното сърце.

 

С черна рокля на голо и горещо тяло,

ще завладее тя ума му изцяло.

А той, горкият скромен бизнесмен,

не е като съседа - без кола абориген.

 

Ще я понесе мъжът плахо на ръце

към някоя хирургия за новото носле.

Ще добави към това и няколко импланти,

нали съзрял е в нея хиляди таланти.

 

А тя ще лапне с ярост… микрофона

като от рекламата с Жулиета и балкона.

Ще поизчисти бързо останалата зъбна плака,

че на седалката в колата и друга мацка чака.

 

 

 

 

Искам да изкажа благодарност към двете дами (дано не е една и съща), чиито текстове ползвах за моята творба! Не зная техните имена, но пък... шампанско за всички! :)

© Естрея Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??