Шампанско и сълзи, бил животът ù,
раздърпана, пияна, пилеела коси.
А той богат и снажен, в черно БМВ,
пускал и захапвал нейното сърце.
С черна рокля на голо и горещо тяло,
ще завладее тя ума му изцяло.
А той, горкият скромен бизнесмен,
не е като съседа - без кола абориген.
Ще я понесе мъжът плахо на ръце
към някоя хирургия за новото носле.
Ще добави към това и няколко импланти,
нали съзрял е в нея хиляди таланти.
А тя ще лапне с ярост… микрофона
като от рекламата с Жулиета и балкона.
Ще поизчисти бързо останалата зъбна плака,
че на седалката в колата и друга мацка чака.
Искам да изкажа благодарност към двете дами (дано не е една и съща), чиито текстове ползвах за моята творба! Не зная техните имена, но пък... шампанско за всички! :)
© Естрея Ангел All rights reserved.