11.07.2007 г., 9:39 ч.

радио Класик FM 

  Поезия
554 0 0
Хубава и нежна е мелодията
във душата ми
- властно и нежно
ме разлистваш и четеш...
не се загубвам вече,
нито се страхуваш ти -
че няма нито вина, нито недоверие
- а пълна кана със светъл чай
от листенца и
безбрежни спомени за детството....

..........
Хубаво е да си позволиш
да се влюбиш...
да имаш смелост да му кажеш
и е хубаво да усещаш,
че си му липсвала...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??