14.02.2013 г., 12:44 ч.

Радост 

  Поезия » Друга
502 0 0

Усмихнато и слънчево е всичко вън,

каква красота е, изобщо не е сън.

 

Пролетта настъпва, усещам я аз

и нямам търпение да чуя нейния звън,

напомнящ на красив елмаз.

 

С лекия си полъх косите ми да разроши,

Слънцето-мечтател да ме поздрави,

едно цвете, една усмивка и един мил поглед

да ми подари.

 

Че за тях копнея и бленувам,

искам вечно засмяна да бъда,

усмивката си топла да раздавам

и да получавам двойно в замяна!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??